ibis blog

Ivo Huizinga geeft Agile leiding aan productontwikkeling bij Ibis

06 juni 2018

Ivo Huizinga geeft Agile leiding aan productontwikkeling bij Ibis

Ivo Huizinga is een geboren en getogen Texelaar die na de studie bedrijfskundige informatica een groot deel van zijn loopbaan bij een leverancier van boekhoudsoftware heeft gewerkt. Nu geeft hij op Agile wijze leiding aan de afdeling softwareontwikkeling bij Ibis. "Ik kreeg hier tijdens mijn sollicitatiegesprekken energie van alle ambitieuze en inspirerende mensen en het gevoel belangrijke waarde te kunnen toevoegen".

 Versnellen innovatiecyclus

"De laatste jaren heb ik als manager IT en later productmanager veel ervaring opgedaan met de ontwikkeling en toepassing van cloudgebaseerde software, op basis van het Microsoft Azure Platform. Maar ook met zelfsturende Scrum teams. De financiële sector loopt daarin voorop in vergelijking met de bouw-, installatie- en GWW-markten. Die ervaring en bijbehorende kennis benut ik hier bij het toepassen van nieuwe technologieën en versnellen van de innovatiecyclus".

Bouwprocessen optimaliseren

Huizinga zocht na bijna tien jaar een nieuwe uitdaging, die hij van het Ibis-management heeft gekregen. "Mijn hoofdtaak is het aanjagen van en richting geven aan innovaties. Gezien de marktleidende positie en deels al beschikbare cloudaanbod, ben ik hier op een rijdende trein gesprongen. Onder andere in het beter benutten van alle beschikbare data en moderne technologie, zie ik echter nog voldoende kansen om de automatisering van alle bouwprocessen verder te optimaliseren."

linkedin logo rood hubspot                                                                            Ivo Huizinga 2

Ivo Huizinga is werkzaam als Manager Softwareontwikkeling bij Ibis (onderdeel van Brink Groep)                                                              

Lees hier meer over onze software!