ibis blog

IBIS-TRAD 7 vanaf 31 maart leverbaar

30 maart 2017

IBIS-TRAD 7 vanaf 31 maart leverbaar

Trad 7 maakt het calculeren van projecten eevoudiger en sneller

Na twee jaar voorbereiden en intensief ontwikkelen wordt IBIS-TRAD 7 op 31 maart officieel opgeleverd. Een belangrijke versie die wij met trots aan alle bestaande gebruikers en geïnteresseerde nieuwe klanten presenteren. TRAD 7 is uitgebreid met veel functies die het calculeren van projecten vereenvoudigen en versnellen. Maar ook geoptimaliseerd naar de nieuwste IT-technologie en een bouwwereld waarin steeds vaker met smartphones, tablets en apps wordt gewerkt.

Nieuwe functionaliteiten in IBIS-Trad 7

De afgelopen weken hebben wij je al gefaseerd geïnformeerd over de belangrijkste verbeteringen en toevoegingen in IBIS-TRAD 7. Deze zijn samen te vatten binnen de volgende vier thema's:

  1. Calculeren vereenvoudigen
  2. Opmaken en afdrukken van begrotingen
  3. Eenvoudiger werken met meetstaten
  4. Bestanden importeren en exporteren

bouwkosten

Een andere belangrijke verbetering en meest zichtbare, is de interface. Daarin is onder andere gebruik gemaakt van lintmenu's, om alle inbegrepen functionaliteit intuïtiever toegankelijk te maken. Die nieuwe interface is op basis van een groot aantal bezoeken aan klanten en gebruikersdagen tot stand gekomen. In het volgende nieuwsbericht informeren wij je daar aanvullend over.

linkedin logo rood hubspot.png                                                  bouwkosten

‘Wil Jong is werkzaam als Productmanager Bouw bij Ibis (onderdeel van Brink Groep)’.   

Download de IBIS-TRAD productleaflet