Uitfaseren oude inlogmethodes IBIS-TRAD voor Ibis Meten in BIM en onderhoudskostenbestanden

In IBIS-TRAD worden nog verouderde inlogmethodes toegepast op ons online klantenportaal mijn.ibis.nl voor de webapplicaties Ibis Meten in BIM en Ibis Kostendatabase, waarmee we onderhoudskostenbepaling ondersteunen. In het kader van beveiliging zijn echter aanpassingen noodzakelijk. De oude inlogmethode voldoet niet meer aan de huidige beveiligingsstandaarden die wij hanteren in het kader van onze ISO 27001 certificering.

In de opvolger(s) van IBIS-TRAD, respectievelijk Ibis Calculeren voor Bouw en Ibis Calculeren voor Installatietechniek, is de inlogmethode al afgestemd op de huidige beveiligingsstandaarden.
Wij zullen de inlogmethode die gebruikt wordt in IBIS-TRAD nog ondersteunen tot 1 juli 2022. Daarna zal IBIS-TRAD niet meer kunnen communiceren met Ibis Meten in BIM en Ibis Kostendatabase.

Wij willen dan ook met klem verzoeken om zo snel mogelijk (maar uiterlijk 1 juli 2022) over te stappen op Ibis Calculeren voor Bouw of Ibis Calculeren voor Installatietechniek. Bovendien kan je dan óók gebruik maken van extra functionaliteit zoals Ibis Meten in 2D en de Ibis Artikelen Service.
 
Stap over
    
 
Josefine
Voor informatie en advies

Vraag het aan Josefine

administratie@ibis.nl 010 237 01 00