Uitfaseren oude inlogmethode in IBIS-MAIN 6.60

In IBIS-MAIN 6.60.15 zijn wijzigingen aangebracht in de manier waarop de applicatie inlogt op ons online klantenportaal mijn.ibis.nl. Dit inloggen is noodzakelijk om te kunnen communiceren met inspecties uit de app IBIS4Inspectie. De aanpassingen zijn gemaakt in het kader van beveiliging. De oude inlogmethode voldeed niet meer aan de huidige beveiligingsstandaarden die wij hanteren in het kader van onze ISO 27001 certificering.

Wij zullen de inlogmethode, die gebruikt wordt in oudere versie van IBIS-MAIN, nog ondersteunen tot 1 juli 2022. Daarna zullen oudere versies van IBIS-MAIN niet meer kunnen communiceren met de inspectieapp IBIS4Inspectie.

Wij willen u dan ook met klem verzoeken om zo snel mogelijk (maar uiterlijk 1 juli 2022) uw IBIS-MAIN versie te updaten naar versie 6.60.15 of nieuwer om ervoor te zorgen dat de communicatie met IBIS4Inspectie blijft gewaarborgd. Uiteraard kunt u ook overstappen naar Ibis Calculeren voor Vastgoed, onze webapplicatie voor opstellen, analyseren en bijsturen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP).
  
Update hier
Josefine
Voor informatie en advies

Vraag het aan Josefine

administratie@ibis.nl 010 237 01 00