Brink, de makers van Ibis software, zijn een strategische samenwerking aangegaan met Luxs en dealer geworden van de Luxs suite voor de markten overheden, corporates en onderwijs

Over Luxs

De vastgoedsector wordt geconfronteerd met een toename in regeldruk en organisaties willen efficiënter werken door de interne en externe processen beter op elkaar te laten aansluiten.
In de praktijk is data vaak niet, of niet eenvoudig te verkrijgen en is de betrouwbaarheid van data in zijn geheel soms onbekend. Het verzamelen van gegevens gaat vaak gepaard met het handmatig koppelen van veel verschillende informatiebestanden. Daarnaast bevindt steeds meer informatie zich buiten de eigen organisatie. Hierdoor wordt veel tijd besteed aan het zoeken naar informatie en worden beslissingen op basis van onvolledige informatie genomen.
 
Luxs, een jong en innoverend bedrijf dat zijn oorsprong heeft in Utrecht, is een expert in het leveren van software voor het creëren, verzamelen, structureren en visualiseren van gegevens over vastgoed. “Weten wat je hebt”, krijgt met de oplossing van Luxs een hele nieuwe betekenis.
 

Overheden, corporates, zorg en onderwijs

Door het grote succes van Luxs bij woningcorporaties en vastgoedbeleggers, blijkende uit 30 klanten die Luxs reeds bedient, heeft Brink besloten een strategische samenwerking aan te gaan. Onderdeel van deze samenwerking is dat Brink dealer is geworden van Luxs voor de markten: overheden, corporates, zorg en onderwijs. 
 

Sander van Driel

Wij zijn blij dat we Sander van Driel bij Brink mogen verwelkomen, iemand die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft in de markt. Sander heeft jarenlang bij Planon gewerkt en zal zich binnen Brink gaan richten op het vermarkten van Luxs suite.

Meer informatie over Luxs suite?
 
Yasper
Voor hulp en advies

Vraag het aan Joy

j.wansleeben@brink.nl 010 237 01 00 Ik heb nu een vraag